Hello!
This site uses cookies. By using this site you consent to its usage Read more
 
Low-Code – Är ditt företag redo för framtidens apputveckling?

Välkommen till vårt frukostevent om Low-code!

I Norden börjar Low-code bli alltmer förekommande. Gartner förutspår att år 2025 kommer omkring 70% av applikationerna att utvecklas i Low-code och no-code-teknik. Innebär det att alla Low-code verktyg kan likställas med varandra? Vilka utmaningar avser de olika Low-code verktygen att lösa?

OutSystems och Bright Skills håller ett frukostseminarium på Convendum i centrala Göteborg som äger rum den 31 mars 2023. Jesper Hagberg som är CIO på JULA kommer att delta och berätta om deras digitala transformation och hur de använder OutSystems för att effektivisera IT-utvecklingen.

Just Ditt företag har möjlighet att vinna en workshop med OutSystems och hur Low-code kan effektivisera era IT-processer!

AGENDA

7.45 Registrering och frukost

8.15 Michael Stjernström, VD Bright Skills och Jonas Rutström Partner Manager i Norden på OutSystems hälsar alla välkomna.

8.20 Low-code - framtidens apputveckling presenteras av Michael Stjernström

8.40 Jesper Hagberg, CIO på JULA, berättar om JULAs digitala transformation och hur de använder OutSystems för att effektivisera IT utvecklingen.

9.10 Q&A och prisutdelning - En dag gratis konsultation med OutSystems om hur Low-code kan effektivisera era IT-processer.

9.30 Kaffe och nätverkande

Low-code ÄR framtiden så anmäl dig till eventet redan idag då platserna är begränsade. 

Event sign up
31 Mar 2023 07:45 Convendum, Kungsportsavenyn 21, 411 36, Göteborg
By registering I agree with Bright Skills privacy policy
Share this article
Click here to see your activities