Våra uppdrag

Här är några exempel på vad vi har byggt för våra kunder
Testverktyg komplett bil
Bright Skills-teamet har byggt en digital lösning för fordonstestning som används av testförare och testingenjörer globalt och ersätter en manuell och pappersbaserad process för att förbereda och utföra tester för denna globala biltillverkare.
Click & Collect
Bright Skills byggde en mobilapp som stödjer kundens Click&Collect process. Med den här appen kan butikspersonalen se beställningar, plocka order i butiken och leverera till kund för hämtning i butik, drive in eller via paketbox. 
Enkätverktyg
Bright Skills byggde ett enkätverktyg som används för att skapa dynamiska formulär, hantera formuläråtkomst och publicera enkäter. Appen betjänar en global arbetsstyrka på 15 000 och används för att samla in förarnas erfarenhet och feedback för denna globala biltillverkare.
Faktureringsverktyg
Bright Skills-teamet har byggt Oden, en webbaserad applikation som förbearbetar projekt för fakturering. Denna process inkluderar komplexa beräkningar, vilket möjliggör korrekt fakturering för extern verksamhet samtidigt som man följer specifika avdelningars affärsregler.
Kundservice
Bright Skills-teamet skapade en mobilapp för butikspersonalen, vilket förbättrade kundmötet och butiksunderhåll. Funktionerna inkluderar produktsökning, kundorder, länkning av digitala etiketter, justering av hyllbalans, platsbyte, offline- och flersspråksstöd.
Butikspåfyllning
PÅF är en mobilapp att effektivisera butikspåfyllningen. Den erbjuder skanning och blinkning av digitala etiketter för produktplacering, utskrift av nya skyltar, etikettlänkning, balansjustering och platsbyte. Appen integrerar med logistiksystem, varulager och andra interna .NET API:er.
Finansapplikation
Thor är en webbaserad applikation som hanterar kundens upphandlingsprocess. Bright Skills team genomförde en stor omstrukturering inklusive separation av data för olika organisationer, korrigering av projektrapportdata, förändringar av affärsregler i beräkningar.
Vill du veta mer om våra projekt?
Skicka oss ett meddelande
Din information kommer inte att delas med någon tredje part och kommer att användas i enlighet med Bright Skills Integritetspolicy
Click here to see your activities