Hej!
Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av kakor. Läs mer
 
Våra tjänster
Snabbare digtal transformation med Low-code
Bright Skills hjälper företag i alla faser vid införandet av Low-code och OutSystems i organisationen. Vi erbjuder olika teamuppsättningar för att utöka din leveranskapacitet, samt experter för att stödja ditt professionella team.
Teamleverans
Använd vårt team för att utveckla en applikation av vilken komplexitet som helst med hjälp av OutSystems Low-Code plattform. Vi kan ta ett helhetsansvar för projektet och utför förstudie, kravanalys, UX design, utveckling, testning, installation och drift.Vi samarbetar direkt med produktägare och andra nyckelpersoner hos kunden.
Teamet kan också vara en del av ett befintligt team där vår kund leder projektet och ansvarar för förstudie, kravställning och dialog med verksamheten. Vi utför UX design, utveckling, testning, installation och drift. I detta fall kan även utvecklare från kunden vara med och få vägledning från våra erfarna OutSystems utvecklare.
Teamutveckling
Med denna tjänst tillhandahåller vi expertis och vägledning för att hjälpa kundens team att framgångsrikt leverera sin första applikation med OutSystems. Vi rekommenderar att starta med ett hybrid-team där kundens utvecklare arbetar tillsammans med våra OutSystems experter så att teamet framöver utvecklar applikationer enligt OutSystems rekommendationer och riktlinjer.
Digital Upplevelse
Använd OutSystems plattform och visuell modellering för att skapa differentierande digitala tjänster som uppfyller dina kunders unika förväntningar och önskemål. Håll dig före konkurrenterna genom att kontinuerligt utveckla dina applikationer för att möta förändrade kundkrav och ny marknadsdynamik. Med hjälp av "Design Thinking" skapar vi tillsammans nästa generations digitala upplevelse för dina kunder, anställda och partners.
Experttjänster
Utöver våra utvecklings- och driftstjänster erbjuder vi experttjänster för att stödja våra kunder i deras dagliga utmaningar, genom att utföra förstudier, UX/UI-design, lösningsarkitektur, test och releasestrategi, analys och utvärdering av befintliga applikationer och konfiguration av plattformen. Använd våra OutSystems experter för att kickstarta Low-code utveckling med OutSystems i din organisation.
Digital Factory
Vi använder en etablerad metod för att introducera och skala upp användningen av Low-code i din organisation. Metoden är baserad erfarenheter från tusentals kunder som implementerat OutSystems och innehåller rekommendationer avseende organisation, roller, team, processer och integration av Low-code i ditt befintliga IT-landskap för att du ska få ut maximal effekt av din investering med OutSystems.
Ta kontakt med oss.
Skicka ett meddelande.
Din information kommer inte att delas med någon tredje part och kommer att användas i enlighet med Bright Skills Integritetspolicy
Click here to see your activities