Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av kakor. Läs mer
 

Vi utvecklar skräddarsydda digitala lösningar med low-code

Vi är din trygga partner som hjälper dig att komma igång med low-code
Behöver ditt företag uppgradera den digitala upplevelsen för era kunder och medarbetare? Känner ni att era nuvarande digitala verktyg är föråldrade, krångliga och resurskrävande? Kanske har du märkt att standardprodukter och SaaS-lösningar inte möter era krav och förväntningar.
Traditionell programmering har varit svaret på många av dessa problem. Men det kommer med sina egna utmaningar:
  • Det är komplicerat och kräver mycket manuellt arbete.
  • Det är tidskrävande och dyrt.
  • Det kräver expertkunskap som kan vara svår att hitta.
Vi ser lösningen i low-code. Med low-code kan vi utveckla skräddarsydda digitala lösningar med liten eller ingen kodning alls. I stället för att använda komplicerade programmeringsspråk använder vi AI-stödd visuell programmering.
Nu tänker du kanske att low-code bara är för små projekt. Det stämmer inte. Med dagens low-code verktyg kan du skapa allt från interna system, till komplexa lösningar för externa kunder och affärssystem med höga krav på prestanda och pålitlighet.

Våra tjänster

Med fem års erfarenhet av low-code utveckling har vi optimerat våra tjänster för att framgångsrikt vägleda våra kunder i alla faser av införandet av low-code i organisationen.
  • Behovsanalys: Vi analyserar ditt företags behov, hittar innovativa lösningar, väger vinster mot hinder, och räknar ut kostnaden för en app i relation till dess värde.
  • Strategi & Verktyg: Vi guidar dig genom Low-code-strategin och hjälper dig att välja rätt verktyg. Vi kan även hjälpa dig att förbättra hur ditt företag använder Low-code.
  • Utveckling: Vi kan leda hela projektet från analys till färdig app, eller så kan vi jobba som en del av ditt team.
  • Expertstöd: Vi ger specialiserat stöd inom områden som kravanalys, ledning, UX design, applikationsdesign, testning och förvaltning.
  • Support och underhåll: Vi tar hand om Low-code-plattformen och de skapade applikationerna, så du kan fokusera på din verksamhet.
  • Skalning: Vi stöttar ditt företag i att expandera användningen av Low-code genom att bygga upp fler team och hantera fler affärsområden.
Vill du veta mer om våra tjänster?
Skicka oss ett meddelande
Din information kommer inte att delas med någon tredje part och kommer att användas i enlighet med Bright Skills Integritetspolicy
Click here to see your activities